Truffelceremonies

kom dichter bij jezelf, dichter bij je weten

Groepsceremonie

Bij deze ceremonie doen maximaal 4 mensen mee zodat iedereen genoeg aandacht krijgt en zich vrij kan voelen diep in zichzelf te duiken. 

Aan het begin van de dag stemmen we af en doen een meditatie. Op deze manier verbinden we met onszelf en met elkaar. Vervolgens gaat ieder voor zichzelf de reis naar binnen maken. Wat wel mooi is, is dat het vaak ondersteunend/stimulerend werkt om met een aantal mensen tegelijk een ceremonie te doen. De gezamenlijke energie werkt als een krachtveld waarbinnen je je eigen reis maakt.

Zie de agenda voor data.

Magic truffels

Magic truffels zijn knolletjes die onder de grond groeien, ze hebben een bewustzijns-verruimende werking als je ze inneemt. Ze hebben een walnoot-achtige smaak. De bewustzijnsverandering komt omdat ze psychoactieve stoffen bevatten. Magic truffels zijn in staat om diepliggende kwesties te transformeren. Ze kunnen op emotioneel, fysiek, mentaal en/of spiritueel gebied hun doorwerking hebben.

Magic truffels geven je de kans om met een hogere intelligentie te verbinden en om vanuit een nieuw perspectief antwoorden, heling, liefde en visie te vinden.