Truffelceremonies

kom dichter bij jezelf, dichter bij je weten

Ceremonie voor koppels/ duo-ceremonie

Wil je samen met je partner of met een vriend/vriendin een ceremonie ervaren dan kan dat.

Samen een dag lang de diepte in!

Zijn jullie toe aan verdieping in jullie relatie of zijn er dingen die opgehelderd mogen worden. Dan is een duo-ceremonie een mooie manier om nader tot elkaar te komen. We beginnen met een open gesprek waarin jullie mogen vertellen wat de intentie is van je innerlijke reis. Vervolgens nemen jullie de truffels en gaat de reis beginnen. Dit zal voor een deel een reis zijn waar je ieder voor jezelf inzichten krijgt en voor een deel is het een verbindende reis die jullie dichter bij elkaar kan brengen, voor meer begrip en een nog liefdevollere band zal zorgen.

Je krijgt op deze manier inzichten in delen van jezelf en elkaar die tot nog toe verborgen bleven. Door deze stukken te doorvoelen ontstaat er meer ruimte en openheid om elkaar weer ‘als nieuw’ te ontmoeten.

Magic truffels

Magic truffels zijn knolletjes die onder de grond groeien, ze hebben een bewustzijns-verruimende werking als je ze inneemt. Ze hebben een walnoot-achtige smaak. De bewustzijnsverandering komt omdat ze psychoactieve stoffen bevatten. Magic truffels zijn in staat om diepliggende kwesties te transformeren. Ze kunnen op emotioneel, fysiek, mentaal en/of spiritueel gebied hun doorwerking hebben.

Magic truffels geven je de kans om met een hogere intelligentie te verbinden en om vanuit een nieuw perspectief antwoorden, heling, liefde en visie te vinden.