Truffelceremonies

kom dichter bij jezelf, dichter bij je weten

Transformerende ceremonie

‘Truffels raken je intuïtie en brengen je thuis bij jezelf’

Een transformerende ceremonie is een samenkomst van mensen die door het nuttigen van magic truffels zullen reizen in hun eigen innerlijke wereld. Dit gebeurt onder begeleiding in een veilige en fijne omgeving. Aan een ceremonie doen maximaal vier mensen mee zodat iedereen tijdens zijn innerlijke reis voldoende aandacht kan krijgen. Iedereen komt met zijn/haar eigen vraag en gaat zijn eigen proces aan.

Gedurende de ceremonie lig je op een matras met een blinddoek om (als je dat wilt). Je krijgt alle ruimte om je eigen innerlijke reis te maken.

Truffels brengen altijd aan het licht wat op dat moment voor jou klopt.

Soms is het nodig om bepaalde blokkades te doorvoelen soms krijg je inzichten over jouw vraag, soms is het gewoon een puur helende energie die door je heengaat waardoor je je weer gevoed en opgeladen voelt.

Deze ceremonies zijn er voor jou als je tegen bepaalde patronen aanloopt, vragen hebt waar je alsmaar geen antwoord op vindt, als je meer vanuit je hart wilt leven, als je meer verbinding wilt ervaren met het leven.

De ceremonies vinden plaats in een sfeervolle stille werfkelder aan de oudegracht.

Zie voor data de agenda.

Voor meer informatie mail/bel me.

Het is ook mogelijk om een individuele ceremonie af te spreken.

Een magic truffel is een type paddenstoel met een medicinale werking en een walnoot-achtige smaak. Ze bevatten psychoactieve stoffen die je naar een andere staat van bewustzijn kunnen brengen. Magic truffels zijn in staat om diepliggende kwesties aan te pakken, ver voorbij wat mogelijk is met alleen gesprekstechnieken. Truffels brengen je naar een andere staat van bewustzijn. Je mind komt tot rust en dit kan je diepe inzichten of antwoorden geven op vragen waar je al lange tijd mee worstelt.

Verschillende lagen zoals emotioneel, fysiek, mentaal en/of spiritueel kunnen worden aangeraakt.

Magic truffels geven je de kans om met een hogere intelligentie te verbinden en om vanuit een hoger perspectief antwoorden, heling, liefde en visie te vinden.

Themadagen: overvloed, seksualiteit, schaduwkanten

Magic truffels

Magic truffels zijn knolletjes die onder de grond groeien, ze hebben een bewustzijns-verruimende werking als je ze inneemt. Ze hebben een walnoot-achtige smaak. De bewustzijnsverandering komt omdat ze psychoactieve stoffen bevatten. Magic truffels zijn in staat om diepliggende kwesties te transformeren. Ze kunnen op emotioneel, fysiek, mentaal en/of spiritueel gebied hun doorwerking hebben.

Magic truffels geven je de kans om met een hogere intelligentie te verbinden en om vanuit een nieuw perspectief antwoorden, heling, liefde en visie te vinden.