Truffelceremonies

kom dichter bij jezelf, dichter bij je weten

Heleen Baas

Heleen Baas, holistische massage

Nadat ik jarenlang de waarde heb ervaren van massages, tantrische meditaties, lichaamswerk en ademwerk kwam ik vier jaar geleden in contact met plant medicijnen. De wijsheid en zuivere energie van deze planten hebben me tot op de dag van vandaag diep geraakt.

Op een rake, liefdevolle manier hebben verschillende plantmedicijnen me in contact gebracht met oude pijn, mijn essentie en een diep respect voor de natuur.

Ik voel me rustiger, meer geaard, voller van vertrouwen, dichter bij mezelf en intuïtiever.

Het is lastig onder woorden te brengen omdat de taal van de medicijnplanten heel anders is dan de taal die we hier gewend zijn, maar ik voel op een natuurlijke manier dat het klopt. Dat ze me precies dat laten zien en dat leren wat goed voor me is.

Nadat ik zelf vele ceremonies heb ervaren werd mijn enthousiasme steeds groter om dit door te willen geven. Naast mijn werk als massagetherapeut en begeleider van (tantra-)groepen begeleid ik mensen individueel of in kleine groepjes in truffelceremonies.

Ik inspireer en ondersteun graag mensen die zich dieper met hun gevoelens, waarheid en essentie willen verbinden.

‘truffels leggen op een liefdevolle manier de vinger op de zere plek. Waardoor deze plek kan smelten en er meer vrije ruimte ontstaat’

Visie

We hebben allemaal een natuurlijk eigen ritme en intuïtie. In de loop van ons leven zijn we deze vaak kwijtgeraakt en deden angsten, conditioneringen en beperkende overtuigingen hun intrede. Soms zonder dat je je daar bewust van bent.

Door deze beperkingen en blokkades aan te kijken en te doorvoelen kun je je bevrijden en kan je steeds meer vanuit jouw eigen waarheid, wijsheid, intuïtie en liefde gaan leven. Dit zorgt voor een diep gevoel van vervulling, voeding en zingeving.

Sommige patronen en blokkades liggen best voor de hand. Je weet dat je een bepaalde opvoeding hebt gehad en daardoor bepaalde dingen tegenkomt in je leven. Of je herinnert je nog een juf of meester die iets tegen je heeft gezegd wat enorme impact heeft op de rest van je leven. Er zijn echter ook bepaalde blokkades waar je veel lastiger de vinger op kunt leggen maar die wel zorgen voor een somber gevoel, minder energie, relatieproblemen.

Mijn ervaring met plantmedicijnen is dat zowel de voor de hand liggende, maar zeker ook de meer verscholen vastzittende blokkades, aan het licht kunnen komen.

En bovenal brengen ze je in hernieuwd contact met Licht & Liefde.

Magic truffels

Magic truffels zijn knolletjes die onder de grond groeien, ze hebben een bewustzijns-verruimende werking als je ze inneemt. Ze hebben een walnoot-achtige smaak. De bewustzijnsverandering komt omdat ze psychoactieve stoffen bevatten. Magic truffels zijn in staat om diepliggende kwesties te transformeren. Ze kunnen op emotioneel, fysiek, mentaal en/of spiritueel gebied hun doorwerking hebben.

Magic truffels geven je de kans om met een hogere intelligentie te verbinden en om vanuit een nieuw perspectief antwoorden, heling, liefde en visie te vinden.