Truffelceremonies

kom dichter bij jezelf, dichter bij je weten

Hoe ervaarde ik de begeleiding?

Van te voren vond ik de truffelreis best spannend. Ik had geen idee hoe ik er op zou reageren en wat ik tegen zou komen.
Toen de truffels net begonnen te werken, nam de spanning alleen nog maar meer toe. Er kwam een grote angst voor controleverlies. De begeleiding van Heleen was hierin zo fijn. Alleen al dat ze me vasthield, en geruststellende woorden sprak.
De gehele verdere reis verliep ontzettend fijn, en daarin speelde de begeleiding een grote rol. Als ik angst of verdriet tegenkwam, was de begeleiding voor mij cruciaal om echt in het gevoel te duiken en het zo te kunnen loslaten. Op de juiste momenten liet Heleen me ook met rust, wat heel fijn was: sommige dingen moest ik ook voor mijn gevoel alleen doen.
Maar ik wist dat er altijd iemand was en ik altijd om ondersteuning kon vragen, dat gevoel was heel belangrijk voor mij.
Door de begeleiding heb ik veel dieper en met meer vertrouwen kunnen reizen.
Soms kom je donkere of onbegrijpelijke stukken van jezelf tegen en dan is het van groot belang dat er iemand is die je helpt met het er helemaal te laten zijn, door je vast te houden, je te troosten of gerust te stellen.

Heleen is heel goed in aanvoelen waar je staat en wat je daarin nodig hebt, ze werkt heel intuïtief.
Daardoor voelde ik me totaal veilig en vertrouwd. Alles mocht en alles kon. Ik voelde geen schaamte, of ik nu aan het lachen, zingen of schreeuwen was: ik mocht er totaal zijn in alles wat ik was en tegenkwam.
Een gevoel van totale vrijheid en ontlading, maar ook van geborgenheid en liefde: dat gaf de begeleiding van Heleen mij.

Wat heb ik aan de truffelreis gehad?

Truffels werken op iedereen anders, en ik denk ook dat iedereen er weer andere dingen uithaalt. Persoonlijk heb ik uit de truffelreis, en ook het microdoseren van truffels, ontzettend veel gehaald. Ik ging de truffelreis in met de intentie om meer richting in mijn leven te krijgen. De truffels leerden mij meer te vertrouwen op mezelf en het leven: als ik mijn intuïtie en passie zou volgen zou er vanzelf wel iets komen. Dit heeft inderdaad zo gewerkt. Ik voel mijn intuïtie veel sterker en heb meer passie voor dingen, en meer daadkracht om die goed uit te werken. Ondertussen voel ik dus ook veel meer een richting in mijn leven, en als ik die even kwijt ben voel ik vertrouwen dat het altijd weer terugkomt. Ik kan sowieso ook meer berusten in de emoties die ik ervaar: van diep verdriet tot grote blijdschap, ik laat ze toe en vertrouw erop dat het tijdelijk is, iets wat me veel rust geeft in mijn hoofd.
Ik voel me meer in contact met mezelf en mijn diepste verlangens, en voel me daar ook veel krachtiger en zelfverzekerder.
Dit helpt me ook bij het wegblijven van verslavingen. Ik ben nogal een verslavingsgevoelig iemand, maar met dank aan de truffelreizen die ik heb gemaakt, voel ik amper meer drang naar mezelf verdoven met drank en eten. Dit helpt me ook bij gezonder leven en betere keuzes voor mezelf te maken voor mijn (mentale) gezondheid. Al met al ben ik ontzettend dankbaar voor de truffelreis die ik heb gemaakt en Heleens begeleiding daarin. Het was een bijzondere ervaring die nog lange tijd positief op me heeft doorgewerkt.

Yara

De combinatie van het verwelkomende gevoel dat ze teweegbrengt, de zachtheid en de kracht die ze uitstraalt gaven mij zo’n veilig gevoel dat ik me totaal kon overgeven aan de truffels.

De truffelsessie was een hele mooie en inzichtrijke ervaring. Ik beleefde mijn gevoelens en emoties als nooit tevoren en kwam dichterbij de kern van wat er op dat moment in mij schuilde. (...) De sessie was intens, hoewel ik mij geen enkel moment angstig of onveilig voelde. Heleen was precies de begeleiding waar ik op gehoopt had: kalm, zorgzaam, nuchter en open.

De weken na de ceremonie voelde ik me veel vrijer en vooral speelser en lichter.

Kim

Een ontvankelijkere huid. Na de ceremonie kon ik aanrakingen veel beter voelen en toelaten.

Jeannette

Meer open voor het leven. Minder gedachten. Verwonderd over de schoonheid van de natuur.

Wim

Magic truffels

Magic truffels zijn knolletjes die onder de grond groeien, ze hebben een bewustzijns-verruimende werking als je ze inneemt. Ze hebben een walnoot-achtige smaak. De bewustzijnsverandering komt omdat ze psychoactieve stoffen bevatten. Magic truffels zijn in staat om diepliggende kwesties te transformeren. Ze kunnen op emotioneel, fysiek, mentaal en/of spiritueel gebied hun doorwerking hebben.

Magic truffels geven je de kans om met een hogere intelligentie te verbinden en om vanuit een nieuw perspectief antwoorden, heling, liefde en visie te vinden.