Truffelceremonies

kom dichter bij jezelf, dichter bij je weten

Wauw wat ben ik dankbaar voor de prachtige reis die ik heb mogen ervaren bij Heleen.

De combinatie van het verwelkomende gevoel dat ze teweegbrengt, de zachtheid en de kracht die ze uitstraalt gaven mij zo’n veilig gevoel dat ik me totaal kon overgeven aan de truffels.

Ze is dichtbij, aanwezig en laat jou je reis maken. Een bedding die ik niet snel zal vergeten. Dit alles heeft me dichterbij mezelf gebracht, een vrijer gevoel gegeven en weer meer in tune met de flow van het leven gezet.

Marije

De truffelsessie was een hele mooie en inzichtrijke ervaring. Ik beleefde mijn gevoelens en emoties als nooit tevoren en kwam dichterbij de kern van wat er op dat moment in mij schuilde. (...) De sessie was intens, hoewel ik mij geen enkel moment angstig of onveilig voelde. Heleen was precies de begeleiding waar ik op gehoopt had: kalm, zorgzaam, nuchter en open.

Als ik angst of verdriet tegenkwam, was de begeleiding voor mij cruciaal om echt in het gevoel te duiken en het zo te kunnen loslaten. Op de juiste momenten liet Heleen me ook met rust, wat heel fijn was: sommige dingen moest ik ook voor mijn gevoel alleen doen. Maar ik wist dat er altijd iemand was en ik altijd om ondersteuning kon vragen, dat gevoel was heel belangrijk voor mij.

Een ontvankelijkere huid. Na de ceremonie kon ik aanrakingen veel beter voelen en toelaten.

Jeannette

Het was een confronterende reis waarin ik oog in oog stond met mijn diepste angst. Door deze helemaal aan te kijken en te doorvoelen voelde ik me daarna zo vrij en bevrijd!

René

Meer creativiteit. Als een soort makkelijker stroom kwamen verschillende ideeën in me op die ik meteen ging uitwerken.

Pieter

Magic truffels

Magic truffels zijn knolletjes die onder de grond groeien, ze hebben een bewustzijns-verruimende werking als je ze inneemt. Ze hebben een walnoot-achtige smaak. De bewustzijnsverandering komt omdat ze psychoactieve stoffen bevatten. Magic truffels zijn in staat om diepliggende kwesties te transformeren. Ze kunnen op emotioneel, fysiek, mentaal en/of spiritueel gebied hun doorwerking hebben.

Magic truffels geven je de kans om met een hogere intelligentie te verbinden en om vanuit een nieuw perspectief antwoorden, heling, liefde en visie te vinden.