Truffelceremonies

kom dichter bij jezelf, dichter bij je weten

De truffelsessie was een hele mooie en inzichtrijke ervaring. Ik beleefde mijn gevoelens en emoties als nooit tevoren en kwam dichterbij de kern van wat er op dat moment in mij schuilde. Ik maakte een levensechte reis naar het verleden, heden en de toekomst. De sessie was intens, hoewel ik mij geen enkel moment angstig of onveilig voelde. Heleen was precies de begeleiding waar ik op gehoopt had: kalm, zorgzaam, nuchter en open. Ze had een hele fijne ruimte gecreëerd met een matras, dekentjes, muziek en een ooglapje. Een veilige haven waar vanuit ik op reis kon gaan. De reis kende pieken en dalen en gelukkig was Heleen er om die met mij te delen op de momenten dat ik dat nodig had. Het was bijzonder om mij zo gezien te voelen en zo oprecht te ervaren dat alles er mocht zijn.

De sessie was echt prachtig, maar minstens net zo mooi behulpzaam waren de gesprekken en meditatiemomenten voor- en achteraf. Vooraf zorgde het voor een staat van zijn dat helemaal was toegespitst op wat er te gebeuren stond. Achteraf betekende het mediteren en praten dat ik de inzichten en vele gebeurtenissen die mijn reis kenmerkten goed op mij in kon laten werken. Een moment nemen om te laten bezinken wat er in de uren voorafgaand als een waterval over mij heen was gevallen. In de weken na de sessie voelde ik mij stukken lichter. Ik stond meer in contact met mezelf en kon stappen zetten met de inzichten die de reis mij hadden verschaft.

Wat ik heel bijzonder vond was toen Heleen tijdens de sessie mijn hoofd masseerde. Ze had goed aangevoeld dat die aanraking precies was wat ik nodig had op dat moment. De massage bracht mij dieper in mijzelf waardoor ik beter kon voelen wat er gaande was. Waar ik eerst frustratie over een blokkade voelde, bracht deze aanraking mij rust en acceptatie. Dat was niet alleen ontzettend mooi, ik leerde er ook veel van.

Liselot

De combinatie van het verwelkomende gevoel dat ze teweegbrengt, de zachtheid en de kracht die ze uitstraalt gaven mij zo’n veilig gevoel dat ik me totaal kon overgeven aan de truffels.

Als ik angst of verdriet tegenkwam, was de begeleiding voor mij cruciaal om echt in het gevoel te duiken en het zo te kunnen loslaten. Op de juiste momenten liet Heleen me ook met rust, wat heel fijn was: sommige dingen moest ik ook voor mijn gevoel alleen doen. Maar ik wist dat er altijd iemand was en ik altijd om ondersteuning kon vragen, dat gevoel was heel belangrijk voor mij.

Het was een confronterende reis waarin ik oog in oog stond met mijn diepste angst. Door deze helemaal aan te kijken en te doorvoelen voelde ik me daarna zo vrij en bevrijd!

René

Meer creativiteit. Als een soort makkelijker stroom kwamen verschillende ideeën in me op die ik meteen ging uitwerken.

Pieter

De weken na de ceremonie voelde ik me veel vrijer en vooral speelser en lichter.

Kim

Magic truffels

Magic truffels zijn knolletjes die onder de grond groeien, ze hebben een bewustzijns-verruimende werking als je ze inneemt. Ze hebben een walnoot-achtige smaak. De bewustzijnsverandering komt omdat ze psychoactieve stoffen bevatten. Magic truffels zijn in staat om diepliggende kwesties te transformeren. Ze kunnen op emotioneel, fysiek, mentaal en/of spiritueel gebied hun doorwerking hebben.

Magic truffels geven je de kans om met een hogere intelligentie te verbinden en om vanuit een nieuw perspectief antwoorden, heling, liefde en visie te vinden.